Werkwijze

Hoe is de gang van zaken bij ons als u een probleem heeft?

U heeft een probleem met uw computer of uw internet.

U belt of mailt ons.

Wij vragen u wat het probleem is. Maken een afspraak met u en wij noteren uw gegevens.

Op het tijdstip van de afspraak kom ik bij u langs. Bent u niet thuis, en u heeft niet afgebeld (24 uur van tevoren),dan moet ik u toch kosten in rekening brengen. De kosten bedragen dan: €30,75 + €9,25 service kosten totaal: €40,-

Maar we gaan ervan uit dat u gewoon aanwezig bent. Als ik het probleem direct kan verhelpen doe ik dat meteen.

Soms komt het voor dat het probleem onduidelijk is en dat het nader onderzocht moet worden en daar gaat veel tijd in zitten dus dan neem ik de computer mee. Dit is ook het geval bij een virus of een algehele systeem check. Dit zijn erg tijdrovende procedures en dus moet de computer mee. Als hij klaar is (wat ik altijd zo snel mogelijk probeer want ik weet hoe lastig het is om zonder computer te zitten) dan bel ik u voor een afspraak om hem weer retour te brengen. U dient dan het verschuldigde bedrag bij aflevering contant te voldoen of via PIN.
Bedrijven krijgen van ons standaard een factuur en hoeven natuurlijk onze diensten niet contant te voldoen.

Ik sluit de computer na de reparatie ook weer helemaal voor u aan. Dat is namelijk service.

U kunt ervan verzekerd zijn dat uw computer met de allergrootste zorg behandeld word. En tijdens het vervoer is hij dan ook helemaal verzekerd (wat niet het geval is als u hem zelf zou moeten halen en brengen).

Ook u gegevens worden met de allergrootste zorg behandeld en u kunt rekenen op onze discretie als het gaat om uw privacy.

Opmerkingen:

U kunt natuurlijk ook bellen of mailen als u vragen hebt of advies wilt.

Oudere computers zoals een Pentium 1 en 2 (soms ook 3) nemen wij eigenlijk niet aan omdat daar bijna geen onderdelen meer voor te krijgen zijn en onze scan software daar niet op draait en het dus nog meer tijd en moeite kost om het probleem op te lossen.

Wij verzoeken u zoveel mogelijk de originele drivers (cd's en diskettes) bij de computers mee te geven.

Wij doen niets met verzoeken over downloaden en illegale programma's!!