Diensten

Wat kunnen wij u bieden?


U kunt bij ons terecht als u computer problemen heeft. Dit kunnen technische mankementen zijn maar ook softwarematige. Virussen, trage computers, rest software, installatie van hard- en software, enz.......

Ook met internet gerelateerde problemen kunt u ons bellen. (Maar sluit u wel eerst uit dat het niets met uw internet provider van doen heeft.) En het aansluiten van uw internet kunt u ook door ons laten verzorgen.

Netwerkaansluitingen, bedraad en draadloos.

Nieuwe computers kunt u ook bij ons bestellen. Die worden dan helemaal naar uw wensen gebouwd. En natuurlijk bij u thuis afgeleverd en aangesloten.
In en verkoop van 2de hands computers, dit hoofdzakelijk voor mensen met een klein budget.

Bedrijven kunnen bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor regelmatig onderhoud aan hun pc's, daar het meestal om meerdere gaat.

Ook bouwen wij websites voor bedrijven en verenigingen. Het gaat hierbij veelal om eenvoudige, maar stijlvolle, folderachtige sites die een duidelijk beeld geven van wie u bent en wat u doet.

Naast websites bieden wij ook grafische diensten aan: huisstijlen, logo's, visitekaartjes enz. Omdat wij ons richten op de kleinere bedrijven en startende ondernemers proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden en rekening te houden met een klein budget.

Bel of mail ons maar eens als u meer wilt weten of nog vragen hebt omtrent een van deze diensten.